Payrolling ook in schildersbranche toegepast

In steeds meer branches wordt er gebruik gemaakt van payrolling. In de horeca maakt men al lange tijd gebruik van payrolling, maar tegenwoordig wordt payrolling ook steeds populairder in diverse branches zoals in de ICT. Ook in de schildersbranche zijn verschillende payrollaanbieders te vinden. Hieronder lees je wat de voordelen zijn van payroll voor schilders:

Inzicht op personeelskosten

Met payroll wordt het veel inzichtelijker wat de personeelskosten voor een bepaalde periode zullen zijn. Hierdoor kan men hier goed rekening mee houden bij het maken van berekeningen, offertes en calculaties. Met payroll wordt namelijk een vast payroll tarief betaald, waarbij ook één factuur per periode wordt verstuurd. Een schildersbedrijf heeft hierdoor op ieder moment een erg nauwkeurige inzage in de totale salaris- en personeelskosten.

Minder hoge personeelskosten

Door payrolling kunnen lagere personeelskosten gerealiseerd worden. Dit is mogelijk dankzij schaalvergroting en lage overheadkosten die ervoor zorgen dat de salarisadministratie voor scherpe tarieven gedaan kunnen worden. Met payroll heb je personeel in dienst en werken op de werkvloer voor jou, maar op papier werken ze voor het payroll bedrijf. In veel gevallen is payrolling zelfs nog goedkoper, dan wanneer u zelf schilders in dienst heeft. Door gebruik te maken van payroll kan men namelijk aanzienlijk op de kosten van uw eigen loon- en contractadministratie, de accountantskosten, arbokosten en ziektekosten besparen.

Minder administratieve rompslomp

Door gebruik te maken van payroll, kan een hoop administratieve rompslomp worden vermeden. Zo hoef je als ondernemer niet meer druk te maken om facturen en/ of aangiften van instanties zoals het UWV, de Belastingdienst, Pensioenen, Verzekeringen, Verzuimverzekering en accountants.

 

Advertenties